Slovenija - Preferred Destination of the Year 2016 in gostiteljica letne skupščine ECTAA

datum: 30.05.2016

kategorija: Novice


 

Turistična tiskovna agencija je objavila novico o dogodku ECTAA v Ljubljani. Informacija za javnost je objavljena na povezavi 

Skupščina ECTAA v Sloveniji  

Slovenija med 25. in 27. majem gosti letno skupščino članov združenja ECTAA, najvišjih in najvplivnejših predstavnikov evropskih organizatorjev potovanj in turističnih agencij. Tridnevno srečanje, ki se je pričelo danes, omogoča pozicioniranje Slovenije kot pomembne evropske turistične destinacije med poslovno turistično javnostjo. Združenje ECTAA je Slovenijo razglasilo za izpostavljeno oz. t.i. Preferred Destination of the Year 2016 in jo kot tako komunicira prek vseh svojih promocijskih kanalov.

Slovenija je te dni gostiteljica za evropski turizem pomembnega dogodka – letne skupščine članov združenja ECTAA, Evropskega združenja organizatorjev potovanj in turističnih agencij. V Sloveniji se še danes mudi 74 ključnih predstavnikov nacionalnih združenj evropskih organizatorjev potovanj in turističnih agencij iz 30 držav.

Več informacij o dogodku ter izjave Larsa Thykierja, dosedanjega predsednika ECTAA, Merike Hallik, nove predsednice ECTTA, mag. Violete Bulc, evropske komisarke za promet in mobilnost, mag. Maje Pak, direktorice Slovenske turistične organizacije, Mateja Knausa, predsednika Združenja turističnih agencij Slovenije in Petre Stušek, direktorice Turizma Ljubljana, so na voljo v pripetem sporočilu za javnost.

Informacija za javnost .pdf